BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PORUDŽBINE U IZNOSU OD PREKO 3000 DINARA

cart 0

VAŠA KORPA JE PRAZNA


Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt www.uniquetreatments.rs

Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast.

1. OPŠTI USLOVI

1.1 Informacije o uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge (u daljem tekstu: Korisnik ili Kupac) omogućavaju kupovinu elektronskih zdrastvenih uređaja, kao i drugih proizvoda i usluga iz ponude Unique treatments doo Beograd.

Na uslove poslovanja primenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektronskoj trgovini, Zakon o obligacionim odnosima, kao i ostali važeći propisi Republike Srbije.

Pre započinjanja procesa kupovine preko internet sajta, potrebno je pažljivo pročitati „Uslove korišćenja“, i upoznati se sa pravima i obavezama.

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja. Ako nije drugačije izričito navedeno u ovim Uslovima, naša odgovornost u vezi sa bilo kojim dobijenim proizvodom na ovom veb-sajtu će biti ograničena isključivo na cenu kupovine navedenog proizvoda.

1.2 Informacije o pružaocu usluga

 1. pružalac usluga posluje pod nazivom Unique treatments doo Beograd;
 2. sedište pružaoca usluge je na adresi Nemanjina 40;
 3. delatnost – Trgovina farmaceutskim proizvodima
 4. šifra delatnosti pružaoca usluge je 4773;
 5. matični broj pružaoca usluga je: 21426849;
 6. poreski identifikacioni broj (PIB) pružaoca usluga je: 111106896;
 7. web adresa pružaoca usluga je uniquetreatments.rs;
 8. kontakt telefon pružaoca usluga je 0603650170;
 9. elektonska adresa pružaoca usluga je uniquetreatmentsinfo@gmail.com

1.3. Intelektualna svojina

Sav sadržaj i materijali objavljeni na internet sajtu su u vlasništvu  Unique treatments doo Beograd, osim na linkovima i sadržajima gde je navedeno da je reč o spoljnim tj. eksternim linkovima ka zvaničnim sajtovima na internetu zdravstvenih institucija i agencija Republike Srbije. Upotreba sadržaja ove internet stranice bez izričitog pristanka unique d.o.o. Beograd nije u skladu sa propisima koji regulišu zaštitu intelektualne svojine. Ime  unique Solutions i odgovarajući grafički prikaz takođe su zaštitni znakovi i podležu propisima koji štite intelektualnu svojinu.

1.4. Korišćenje sajta

Unique treatments doo Beograd zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kojem trenutku, kao i u slučaju da je neophodno usklađivanje sa propisima i Zakonima Republike Srbije ili ukoliko je to neophodno u slučaju promena internih procedura i načina poslovanja, kao i u slučaju unapređenja usluga u cilju poboljšanja zadovoljstva Kupca i brzine porudžbina preko internet sajta. Izmene koje budu napravljene biće objavljene na internet sajtu i stupiće na snagu odmah po objavljivanju i važiće isključivo za nove porudžbine registrovane posle objavljivanja na internet stranici.

Posle završene registracije na internet sajtu, kupci izjavljuju da su pročitali i razumeli uslove korišćenja, da su sa istima upoznati i u potpunosti saglasni sa ovde iznesenim Uslovima korišćenja, kao i da prihvataju korišćenje internet sajta u skladu sa njima i da su lično odgovorni za zaštitu šifara (lozinki) na mestima na kojima postoje.

Korisnicima je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta. Nedozvoljeno korišćenje iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je krivičnoj tužbi.

1.5.Informacije o proizvodima i dostupnost

Kupovina proizvoda preko internet sajta je drugačija u odnosu na kupovinu u radnji i potrebno je obratiti pažnju da pojedine detalje:

Unique treatments doo Beograd zadržava pravo da u bilo kojem trenutku iz prodaje povuče bilo koji proizvod. U takvim slučajevima, unique d.o.o. Beograd kupcu neisporučenog a plaćenog proizvoda odnosno plaćene usluge, vraća puni iznos novca za one proizvode koji više nisu u ponudi, odnosno za one usluge koje su plaćene, a nisu izvršene, nezavisno od razloga za povlačenje proizvoda iz prodaje odnosno neizvršenja usluge.

2. PORUDŽBINA

2.1 Registracija

Za kupovinu preko internet sajta potrebno je da korisnik koji želi da se registruje ima najmanje 18 godina. Korisnik, odnosno Kupac je odgovoran za ispravnost unetih podataka prilikom kupovine.

2.2 Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem korpe. Samo označeni proizvodi koji se nalaze na online prodavnici internet sajta poručuju se elektronskim putem tj. porudžbinom preko sajta i smatraju se poručenim u trenutku kada Kupac prođe celi proces porudžbine, posle čega Kupac biva obavešten u vidu potvrde porudžbine na e-mail adresu navedenu u svojim podacima.

Posle izrade i procesa poručivanja, kao i potvrde prijema porudžbine na navedenu e-mail adresu, Kupac će dobiti potvrdu da je unique d.o.o. Beograd primila porudžbinu.

Posle prijema e-maila iz prethodne tačke, porudžbina se više ne može menjati online tj. preko sajta, već isključivo putem kontaktiranja korisničke podrške slanjem e-maila na adresu uniquetreatmentsinfo@gmail.com ili pozivom na broj telefona 0603650170 (od ponedeljka do petka, od 09:00 do 17:00).

Ako poručeni proizvodi nisu dostupni u magacinu, zaposleni će kontaktirati Kupca posle slanja potvrde o prijemu porudžbine.

Ugovor se smatra zaključenim kada Kupac primi putem e-maila potvrdu da je njegova porudžbina prihvaćena.

Unique treatments doo Beograd će nastojati da dostavi sve proizvode koje je Kupac poručio, ali zadržava pravo da odbije nalog/porudžbinu u slučajevima više sile ili u slučajevima kada je izvršenje ugovorne obaveze znatno otežano. Ako Unique treatments doo Beograd odbije nalog, Kupac će o tome biti obavešten nakon prijema potvrde o primanju porudžbine.

2.3 Plaćanje

Na sajtu www.uniquetreatments.rs možete koristiti dva osnovna metoda plaćanja:

 1. Plaćanje platnim karticama
 2. Plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu
 3. Avansno plaćanje uplatnicom u banci ili pošti

Plaćanje platnim karticama omogućeno je uz procesuiranje Banca Intesa ad Beograd, i plaća se samo onaj iznos koji je napisan na ponudi/proizvodu. Omogućeno je plaćanje svim debitnim i kreditnim VISA, Master Card, Maestro i American Express karticama. Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Plaćanje platnim karticama možete obaviti bilo kada, u bilo koje doba dana ili noći, kao i vikendima i praznicima a vaučeri odnosno potvrda o plaćanju biće dostupni već nakon nekoliko minuta. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Plaćanje pouzećem se odnosi samo na proizvode koji se isporučuju na kućnu adresu. Prilikom preuzimanja proizvoda, kuriru službe potrebno je platiti iznos pošiljke koja je poručena preko sajta. Dostava poručenih proizvoda je besplatna.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava Kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Unique treatments doo Beograd je u obavezi da povraćaj izvrši putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja ili uplatom na dinarski tekući račun.

Ukoliko Kupac ima neizmirene obaveze, nije moguća isporuka novih porudžbenica.

2.3.1 Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

2.3.2 Zaštita privatnosti korisnika

U ime Unique treatments doo Beograd obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

2.4 Cena

Sve prikazane cene su izražene u dinarima (RSD) i uključuju PDV. Poručeni proizvodi će biti isporučeni prema cenama važećim na dan porudžbine i koje su objavljene na internet sajtu. Uslovi plaćanja, cene, promocije i akcijske ponude su važeće isključivo u trenutku potvrde porudžbine i mogu biti promenjene bez prethodne najave. U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade porudžbine, ili cena na internet sajtu iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, Unique treatments doo Beograd će omogućiti Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu, promenjenu cenu.

S obzirom da trenutak potvrde kupovine može biti i više dana nakon ubacivanja proizvoda u korpu, cene svih proizvoda koji su ubačeni u korpu se ažuriraju u trenutku potvrde kupovine, pa je konačnu cenu koja će biti obračunata uvek potrebno proveriti u specifikaciji prilikom potvrde kupovine.

3. ISPORUKA

Unique treatments doo Beograd izvršava uslugu isporuke samostalno ili takvu uslugu pruža preko kurirske službe koju angažuje po ugovoru.

Proizvodi koje je Kupac poručio biće isporučeni na adresu navedenu prilikom prijema porudžbine.

Kupac obezbeđuje prisustvo punoletne osobe na adresi iz porudžbine, a u svrhu preuzimanja proizvoda. Kurirska služba koja je angažovana za dostavu će pokušati da isporuči proizvode dva puta.

Posle završene isporuke Kupac je u obavezi da potpiše potvrdu o preuzimanju. Ukoliko Kupac odluči da ne potpiše potvrdu o prijemu, isporuka će se smatrati odbijenom. Takođe, ukoliko Kupac nije dostupan na adresi iz bilo kojeg razloga, Unique treatments doo Beograd ne može preuzeti odgovornost za ugovoreni termin isporuke.

Ukoliko isporuka ne bude uspešna, proizvodi će biti vraćeni Unique treatments doo Beograd, dok će porudžbina Kupca biti otkazana, a novac će biti vraćen Kupcu.

Za povraćaj novca, Kupac je u obavezi da ostvari kontakt sa Unique treatments doo Beograd slanjem e-mejla na uniquetreatmentsinfo@gmail.com ili pozivom na broj telefona 0603650170 (od ponedeljka do petka od 09:00 do 17:00). Nakon poziva telefonom potrebno je broj tekućeg računa dostaviti na e-mejl.

Ukoliko Kupac u očekivanom roku ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, dužan je da o tome obavesti Unique treatments doo Beograd kako bi preduzeli dalje korake u smislu traženja pošiljke ili kako bi poslali novu pošiljku na adresu koju je Kupac naveo.

Isporuka poručenih proizvoda može biti obustavljena zbog više sile na koju Unique treatments doo Beograd  ne može da utiče, kao i zbog radnji ili okolnosti koje nije bilo moguće predvideti uključujući, ali ne ograničavajući se npr: na prirodne i elementarne nepogode, zatvorene saobraćajnice usled vremenskih nepogoda, oštećenja ili radova na putu, objektu ili instalacijama, demonstracije ili okupljanja, policijski čas. U takvim slučajevima Unique treatments doo Beograd će uložiti maksimalne napore kako bi sa Kupcem dogovorili novi termin isporuke.

Unique treatments doo Beograd će nastojati da sve potvrđene porudžbine budu isporučene u u što kraćem roku. Za porudžbine koje su poručene petkom posle 12h i danima vikenda (subota i nedelja), dostava se vrši kao za porudžbine izvršene u ponedeljak.

4. REKLAMACIJA PROIZVODA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (u daljem tekstu: Zakon), Unique treatments doo Beograd odgovara za nesaobraznost robe koju prodaje u periodu od 2 (dve) godine od datuma Vaše kupovine.

Zakonska odgovornost Unique treatments doo Beograd ne postoji ukoliko kupljena roba:

 1. odgovara opisu koji je dao prodavac i ako ima svojstva robe koju je prodavac pokazao potrošaču kao uzorak ili model;
 2. ima svojstva potrebna za naročitu upotrebu za koju je potrošač nabavlja, a koja je bila poznata prodavcu ili mu je morala biti poznata u vreme zaključenja ugovora;
 3. ima svojstva potrebna za redovnu upotrebu robe iste vrste
 4. po kvalitetu i funkcionisanju odgovara onome što je uobičajeno kod robe iste vrste i što potrošač može osnovano da očekuje s obzirom na prirodu robe i javna obećanja o posebnim svojstvima robe data od strane prodavca, proizvođača ili njihovih predstavnika, naročito ako je obećanje učinjeno putem oglasa ili na ambalaži robe.

Garancija predstavlja izjavu proizvođača kojom se potrošaču garantuju veća prava nego što je to propisano Zakonom. Dokumentacija za ostvarivanje prava po osnovu garancije se uglavnom nalazi u originalnom pakovanju proizvoda, dobija se uz kupovinu ili se nalazi u okviru uputstva za korišćenje. Ukoliko je davalac garancije predvideo da se za ostvarivanje prava mora registrovati ili ulogovati na određeni sajt, potrošač je dužan da postupi po uputstvima davaoca garancije, kako bi ostvario pravo na istu.

Za uređaje za koje proizvođač ne nudi posebne pogodnosti (npr. ispravno funkcionisanje stvari u periodu dužem od 2 godine) Unique treatments doo Beograd nije u obavezi da izda garantni list. Garancija predstavlja voljni korak izdavaoca (proizvođača ili trgovca) kojim on nudi posebne pogodnosti za potrošača, ali isključivo veće od zakonom predviđenih.

Postupak reklamacije

Potrošač izjavljuje reklamaciju radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene, i drugih nedostataka na sledeće načine:

 1. lično u maloprodajnom objektu gde je roba kupljena
 2. pozivanjem broja 0603650170
 3. prijavom na mail: uniquetreatmentsinfo@gmail.com

Obaveza potrošača jeste da prilikom izjavljivanja reklamacije priloži račun, kopiju računa, ugovor o prodaji na daljinu koji može preuzeti OVDE, ili bilo koji drugi dokaz o kupovini. Iako Zakon ne predviđa obavezu da potrošač čuva ambalažu, niti je to uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje otklanjanja nesaobraznosti, naša preporuka je da ambalažu sačuvate radi obezbeđenja sigurnijeg transporta robe u ovlašćeni servis.

Napomena: Obratite pažnju na uslove koje proizvođač propisuje u garantnom listu izdatom za ispravno funscionisanje stvari u periodu dužem od 2 (dve) godine, jer je moguće da kao poseban uslov koji Kupac mora da poštuje bude navedeno i čuvanje ambalaže.

Ukoliko želite da podnesete reklamaciju za artikal koji ste kupili u maloprodajnom objektu, neophodno je da sa fiskalnim računom ili drugim dokazom o kupovini, kao i artiklom koji reklamirate, odete u maloprodajni objekat gde ste obavili kupovinu. U prodavnici ćete dobiti detaljna uputstva i pomoć oko podnošenja reklamacije.

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 0603650170. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili da podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete telefonom na broj 0603650170.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 0603650170.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

Tražene podatke možete dostaviti pozivanjem broja telefona 0603650170.

Nakon što izjavite reklamaciju na jedan od predviđenih načina i dostavite dokaz o kupovini i uređaj, dobićete pisanu potvrdu ili elektronskim putem, kojom će biti potvrđen prijem reklamacije odnosno saopšten broj pod kojim je vaša reklamacija zavedena u evidenciji primljenih reklamacija. Nakon toga, o svom trošku, šaljete robu na adresu Unique treatments doo Beograd i potom će se proceniti da li je roba saobrazna ugovoru ili nije. U roku od 8 dana od prijema reklamacije ćemo Vam, pisanim ili elektronskim putem, odgovoriti na izjavljenu reklamaciju i obavestiti Vas o daljim koracima.

U slučaju da se reklamacija prihvata, ista će biti rešena u periodu od 15 dana od dana podnošenja reklamacije, odnosno u periodu od 30 dana od dana podnošenja reklamacije ukoliko je u pitanju tehnička roba u skladu sa vašim zahtevom.

S obzirom da kod proizvoda iz asortimana Unique treatments doo Beograd, servis i popravka nisu mogući, u slučaju prihvatanja reklamacije Kupac dobija nov uređaj ili povraćaj novca.

Uređaje za koje je reklamacija prihvaćena, Unique treatments doo Beograd vraća Kupcu bez nadoknade troškova isporuke. Potrošač je dužan da svoj uređaj preuzme ili omogući njegovo dostavljanje najkasnije u roku od 30 dana od trenutka kada je dobio obaveštenje da je roba spremna za preuzimanje – isporuku. Nakon isteka tog perioda smatraće se da se potrošač na nesumnjiv način odrekao prava svojine na uređaj, te isti prelaze u svojinu Unique treatments doo Beograd, a u skladu sa Zakonom o osnovama svojinskopravnih odnosa („Službeni list SFRJ“, br. 6/80 i 36/90, „Službeni list SRJ“, br. 29/96 i „Službeni glasnik RS“, br. 115/2005 – dr. zakon).

Pravo na reklamaciju od strane Unique treatments doo Beograd, potrošač gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja uređajem i njegovim korišćenjem koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu, kao i u slučaju da su vršene bilo kakve popravke ili pokušaji popravki od strane neovlašćenih lica.

U slučaju da prodavac nađe da je reklamacija neosnovana, pisanim putem, i to preporučenom pošiljkom, će obavestiti Kupca da je postupak reklamacije okončan i da reklamacija nije uvažena uz navođenje razloga zbog kojeg/kojih reklamacija nije uvažena. Takođe, uz pisano obaveštenje da reklamacija nije uvažena, prodavac će Kupcu dostaviti reklamiranu robu.

U slučaju vraćanja robe Kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi Unique treatments doo Beograd, već trošak pada na teret kupca.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

5. ODUSTAJANJE OD kupovine/UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Službeni glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon), obaveštavamo Vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

Kupac ostvaruje pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija, izjavom o odustajanju od ugovora u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu kupca odnosno trećeg lica koje je odredio Kupac, a nije prevoznik.

Potrebno je da Kupac oba ova dokumenta odštampa, popuni podatke koji nedostaju, potpiše (potpiše i pečatira, ukoliko je Kupac pravno lica) i pošalje ih na adresu: Unique treatments doo Beograd, 11000 Beograd, ulica Nemanjina, broj 40.

Odustajanjem od Ugovora o prodaji na daljinu, Kupac se oslobađa svih obaveza, osim obaveza plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustajanja od Ugovora o prodaji na daljinu.

Roba koju Kupac vraća mora biti nekorišćena, neoštećena i u originalnoj ambalaži, a Kupac uz obrazac – Izjavu o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu mora priložiti račun ili drugi dokaz o uplati.

Zakon o zaštiti potrošača prema članu 37 isključuje pravo kupca da vrati proizvod u određenim situacijama. S obzirom na asortiman robe i proizvoda Unique treatments doo Beograd, ovo se odnosi na isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke, kao i prilagođena roba kupcu.Vaše pravo na raskid Ugovora važi isključivo za proizvode koji se vraćaju u istom stanju u kom su primljeni. Povraćaj novca ne vršimo u slučaju kada je proizvod korišćen nakon otvaranja, u slučaju kada proizvodi nisu u stanju u kojem su isporučeni ili u slučaju kada su oštećeni. Zato je potrebno da vodite računa o proizvodima dok su u Vašem vlasništvu. Proizvode vratite u njihovom originalnom pakovanju sa svim eventualno priloženim uputstvima i drugim dokumentima. Ova roba i uređaji će biti označeni kao takvi.

Kupac može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija, bez navođenja razloga da odustane od ugovora.

Izjava o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata od strane Kupca.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom tj. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom Kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Ako Kupac ostvari pravo na odustajanje od ugovora smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane članom. 34. i članom 35. Zakona o zaštiti potrošača.

Unique treatments doo Beograd je dužna da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primila od Kupca, uključujući i troškove isporuke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je Kupac poslao obrazac za odustajanje.

Unique treatments doo Beograd može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok Kupac ne dostavi dokaz da je poslao robu, u zavisnosti od toga šta nastupa prvo.

Kupac je dužan da vrati robu Unique treatments doo Beograd, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac – Izjava o odustajanju od ugovora.

Kupac snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe.

visa mastercard maestro dina american express banca intesa visa mastercard