BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PORUDŽBINE U IZNOSU OD PREKO 3000 DINARA

cart 0

VAŠA KORPA JE PRAZNA


Proizvodi

unique care

CANDVAG patrone

CANDVAG patrone formulisane su na bazi ulja rastavića i čajevca, koji dokazano imaju antimikotično dejstvo u lokalnoj primeni, te pozitivno utiču u eliminaciju vaginalnih gljivičnih infekcija, posebno Candide albicans.

Kupi odmah
unique care

CHLAMVAG patrone

CHLAMVAG patrone formulisane su na bazi ulja: mandarine, koštica kajsije, lešnika i bundeve, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinfalamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na eliminaciju bakterijskih vaginalnih infekcija, posebno Chalmydie trachomatis.

Kupi odmah
unique care

ECOLVAG patrone

ECOLVAG patrone formulisane su na bazi ulja kikirikija, miloduha i grepfruta, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinfalamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na prevenciju urogenitalnih infekcija, sa fokusom na prevenciju Escherichiu coli.

Kupi odmah
unique care

GARDNEVAG patrone

GARDNEVAG patrone formulisane su na bazi ulja rastavića, makadamije, mirte i semena grožđa, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinfalamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na prevenciju urogenitalnih infekcija, sa fokusom i posebnim dejstvom na Gardnerella vaginalis .

Kupi odmah
unique care

HPVAG patrone

HPVAG patrone, formulisane su na bazi ulja kakaa, celera, ricinusa, koštica kajsije i mirne, koji dokazano imaju antivirusno dejstvo u lokalnoj primeni, te pozitivno utiču na eliminaciju i prevenciju virusnih vaginalih infekcija, posebno infekcija izazvanih Humani papilloma virusima.

Kupi odmah
unique care

STREPTOVAG patrone

STREPTOVAG patrone formulisane su na bazi jedinstvene kombinacije ulja lana i čajevca, koju naučno dokazano imaju sinergističko dejstvo kod terapije ali i prevecije infekcija intmnine regije prouzrokovane bakterijom roda Streptococcus.

Kupi odmah
unique care

TRICHOVAG patrone

TRICHOVAG patrone formulisane su na bazi ulja: badema, maka, čajevca, cimeta i miloduha, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na eliminaciju vaginalih infekcija, posebno Trichomonas vaginalisa.

Kupi odmah
unique care

UREAVAG patrone

UREAVAG patrone formulisane su na bazi ulja: eukaliptusa, makadamije, žalfije, origana i palmarose, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na eliminaciju bakterijskih  vaginalih infekcija, posebno Ureaplasme urealiticum.

Kupi odmah
visa mastercard maestro dina american express banca intesa visa mastercard