BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE PORUDŽBINE U IZNOSU OD PREKO 3000 DINARA

cart 0

VAŠA KORPA JE PRAZNA


CANDVAG patrone

CANDVAG patrone formulisane su na bazi ulja rastavića i čajevca, koji dokazano imaju antimikotično dejstvo u lokalnoj primeni, te pozitivno utiču u eliminaciju vaginalnih gljivičnih infekcija, posebno Candide albicans.

saznaj više

CHLAMVAG patrone

CHLAMVAG patrone formulisane su na bazi ulja: mandarine, koštica kajsije, lešnika i bundeve, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinfalamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na eliminaciju bakterijskih vaginalnih infekcija, posebno Chalmydie trachomatis.

saznaj više

ECOLVAG patrone

ECOLVAG patrone formulisane su na bazi ulja kikirikija, miloduha i grepfruta, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinfalamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na prevenciju urogenitalnih infekcija, sa fokusom na prevenciju Escherichiu coli.

saznaj više

GARDNEVAG patrone

GARDNEVAG patrone formulisane su na bazi ulja rastavića, makadamije, mirte i semena grožđa, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinfalamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na prevenciju urogenitalnih infekcija, sa fokusom i posebnim dejstvom na Gardnerella vaginalis .

saznaj više

HPVAG patrone

HPVAG patrone, formulisane su na bazi ulja kakaa, celera, ricinusa, koštica kajsije i mirne, koji dokazano imaju antivirusno dejstvo u lokalnoj primeni, te pozitivno utiču na eliminaciju i prevenciju virusnih vaginalih infekcija, posebno infekcija izazvanih Humani papilloma virusima.

saznaj više

STREPTOVAG patrone

STREPTOVAG patrone formulisane su na bazi jedinstvene kombinacije ulja lana i čajevca, koju naučno dokazano imaju sinergističko dejstvo kod terapije ali i prevecije infekcija intmnine regije prouzrokovane bakterijom roda Streptococcus.

saznaj više

TRICHOVAG patrone

TRICHOVAG patrone formulisane su na bazi ulja: badema, maka, čajevca, cimeta i miloduha, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na eliminaciju vaginalih infekcija, posebno Trichomonas vaginalisa.

saznaj više

UREAVAG patrone

UREAVAG patrone formulisane su na bazi ulja: eukaliptusa, makadamije, žalfije, origana i palmarose, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo, te pozitivno utiču na eliminaciju bakterijskih  vaginalih infekcija, posebno Ureaplasme urealiticum.

saznaj više

visa mastercard maestro dina american express banca intesa visa mastercard